Tilbake til hovedsiden KONSERTPROGRAM
  Tirsdag 27. desember,
3. juledag
Glory Days

«Romjuls Rock & Blues» med GLORY DAYS blir siste konsert på klubben.
Vi ser oss dessverre nødt til å legge den ned / på is i sin nåværende form,
pga av mindre besøk og derav tungt økonomisk.

PS. Kjøp gjerne billetter nå for å hjelpe klubben !

Se EUB:
http://eub.no/35-ar-130000-musikkfrelste-gjester-na-er-det-slutt

Eidsvoll Rock og Blues sitt tradisjonelle «Romjuls Rock & Blues» går av stabelen 3. juledag. Det er den kvelden i året det er mest folk på klubben. Kvelden da folk møtes på Gamle Nebbenes, folk som bor i bygda og de som kommer hjem til bygda for å feire jul. Også år har vi booket et skikkelig partyband som kommer til å fenge de fleste.
Nok en gang kommer Glory Days tilbake. Sist forrige jul på klubben, og på Råholt-Dagene da de spilte for nesten 1000 mennesker.
GLORY DAYS - Norges Beste cover-party-band med de feteste rocke-låtene fra 80 tallet !
Et band med 7 musiker, blåsere, kor damer og full pakke. Musikere som er samlet fra andre kjente band, så det er høy kvaliteten.
Glory Days lover en eksplosiv hit-parade fra 80-tallets største band, som garantert vil få frem rockefoten: Den fete lyden, de berømte gitar-riffene, show, kort sagt en uforglemmelig festaften/ partykveld !!!
Vi garanterer en festaften av dimensjoner med låter fra hitmakere som AC/DC, Gary Moore, Kiss, Bon Jovi, Toto, Neil Young, Springsteen, Tina Turner, Europe, The Kids, Bryan Adams og masse flere!
Glory Days lover en eksplosiv hit-parade som garantert får frem rockefoten: Den fete lyden, de berømte gitar-riffene, show, kort sagt en kveld du sent vil glemme! Glory Days har gledet og showet på store og små scener i over 10 år. De syv medlemmene i bandet er i 30-årene, og har bakgrunn fra mange forskjellige sjangre. Alt fra rock og metall til punkrock, gospel og jazz. Dette legger grunnlag for en god musikkopplevelse av dyktige musikere.

Det blir en uforglemmelig kveld med mye allsang og luftgitar i salen !

VELKOMMEN TIL «THE LAST WALTZ»
Tirsdag 27.desember – 3. Juledag

BILLETTSALG NÅ KUN HOS
NYE NEBBENES SYGÅENDE
(ved motorvegen, Hurdalsiden)

Billett kr 300 (husk KONTANTER ang bill.)

Utenbygds – reservasjon pr mail
vidapet@online.no

Sted : Gamle Nebbenes – 2074 Eidsvoll Verk
Arr. Eidsvoll Rock og Blues Klubb
Dørene åpnes kl. 20
Aldersgrense 20 år